Hodnocení obchodu

5,0 644 hodnocení
Přidat hodnocení
5
633x
4
7x
3
0x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Libuše | 25.1.2021
DR Avatar autora Dana Rybinova | 21.1.2021
Jsem spokojená na 100%????
Avatar autora | 15.1.2021
Spokojenost, výborná komunikace, schopnost poradit
Avatar autora | 14.1.2021
Avatar autora | 14.1.2021
Vše v pořádku. Rychle dodání. Ekologické balení. Doporučuji
LM Avatar autora Lenka Mánková | 14.1.2021
Originální nápad, vynikající odezva.
Avatar autora | 13.1.2021
Vše OK, doporučuji.
DR Avatar autora Dagmar Rumianová | 13.1.2021
Jsem velice spokojená. Rychlost, komunikace, vše super.
KB Avatar autora Katka Brychova | 10.1.2021
Perfektní.Naprostá spokojenost s komunikací,dodáním i výrobky.
L Avatar autora Lucie | 10.1.2021
Objednavku vyridili obratem a to bylo tesne pred Vanocemi ;)
JO Avatar autora Jitka Okrouhlická | 9.1.2021
Jsem spokojená. pomohli mi s objednávkou a zásilka přišla rychle. Přípravek mi dělá dobře, výsledek uvidím až po odběrech
LB Avatar autora Lenka Bergerová | 6.1.2021
jsem spokojená,děkuji
J Avatar autora Janina | 6.1.2021
S obchodem jsem spokojená, s produktem ještě nevím, nemám dobrané a uvidím co mi řekne na kontrole doktor, já věřím, že mi pomáhá
VL Avatar autora Věra Lustigová | 26.12.2020
Jsem spokojená. Rychlé dodání.
Avatar autora | 21.12.2020
R Avatar autora Renata | 20.12.2020
Děkuji za ochotu a vstřícnost. Moc příjemná komunikace a milá paní.
Avatar autora | 20.12.2020
Avatar autora | 16.12.2020
MT Avatar autora Monika Tůmová | 16.12.2020
Objednávala jsem poprvé a vše proběhlo bez problémů. Velká spokojenost, budu zde objednávat i nadále.
L Avatar autora Lenka | 13.12.2020
Jsem velmi spokojena s dodáním produktů . Vyšli jste mi vstříc , když jsem zapomněla objednat všechny výrobky tak jste byli ochotni mi je do objednávky přidat . Je to moc fajn , že jsem nemusela dělat novou objednávku. Je mi líto , že zákony neumožňují podrobnější popis kapek k jakému účelu jsou.

Stránka 1 z 33 , položek celkem: 648

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.