Hodnocení obchodu

4,9 207 hodnocení
Přidat hodnocení
5
200x
4
4x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
DF Avatar autora | 18.4.2019
PL Avatar autora 18.4.2019
Děkuji moc.. :-)
PS Avatar autora | 15.4.2019
PL Avatar autora 15.4.2019
Děkuji paní Silovská za hodnocení :-)
JH Avatar autora | 10.4.2019
PL Avatar autora 10.4.2019
děkuji za hodnocení, jsem ráda že jste spokojena :-)
SS Avatar autora | 3.4.2019
PL Avatar autora 3.4.2019
děkuji .-)
JK Avatar autora | 1.4.2019
Jsem spokojena s produkty, v budoucnu budu ještě objednávat. Dodání bylo rychlé a bezproblémové.
PL Avatar autora 1.4.2019
Děkuji za Vaše hodnocení :-)
MK Avatar autora | 30.3.2019
PL Avatar autora 30.3.2019
děkuji :-)
Avatar autora | 30.3.2019
Maximální spokojenost,úžasné výrobky,žádná chemie!Paní majitelka vstřícná,obětavá!
PL Avatar autora 30.3.2019
Děkuji moc za hodnocení :-)
AA Avatar autora | 23.3.2019
Velmi rychlé dodání, vše v pořádku
S Avatar autora | 22.3.2019
Dobrý den, tento obchod i paní majitelku mohu jenom chválit. Je s paní velmi dobrá komunikace, je vstřícná, milá a poctivá. Nemám nic, co bych mohla vytknout. Přeji všem krásný den .-)
PL Avatar autora 29.3.2019
Velice děkuji Soňo. Budu ráda, pokud Vám budu moci být i v budoucnu nápomocna. Bude - li třeba. Krásné dny :-)
MD Avatar autora | 21.3.2019
Spokojenost, rychlé dodání zboží
PL Avatar autora 29.3.2019
moc děkuji za reakci :-)
LC Avatar autora | 20.3.2019
Jsem spokojená děkuji Lenka Ch.
PL Avatar autora 29.3.2019
děkuji :-)
J Avatar autora | 14.3.2019
Chtela jsem Vam nejprve moc podekovat. Minuly rok v dubnu jsme spolu resili dceru, ktera trpela opakovany anginami a po vsech kurach, ktere jste nam predepsala, nechytla dcera jeste ani jednu, ted to vlastne bude rok.
AZ Avatar autora | 13.3.2019
JD Avatar autora | 7.3.2019
děkuji
PL Avatar autora 29.3.2019
i já děkuji :-)
PH Avatar autora | 4.3.2019
SN Avatar autora | 2.3.2019
Vše na výbornou.
PL Avatar autora 29.3.2019
děkuji :-)
AT Avatar autora | 2.3.2019
ano - jsem spokojená
PL Avatar autora 29.3.2019
děkuji :-)
JP Avatar autora | 28.2.2019
NR Avatar autora 28.2.2019
děkuji :-)
JN Avatar autora | 24.2.2019
NR Avatar autora 28.2.2019
děkuji :-)
AP Avatar autora | 22.2.2019
Zboží bylo odesláno ihned po provedené platbě. A i když došlo k záměně zboží, tak paní Rydlová velmi rychle zboží vyměnila a vrátila zpět peníze za poštovné. Velká spokojenost, spolehlivé jednání.
NR Avatar autora 28.2.2019
děkuji :-)

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 210

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.