Hodnocení obchodu

5,0 423 hodnocení
Přidat hodnocení
5
414x
4
5x
3
0x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
IC Avatar autora Ilona Caletková | 8.12.2019
S obchodem určitě ano, už dříve jsem produkty použila. Děkuji, že jste.
HU Avatar autora Hana Uhlířová | 6.12.2019
A Avatar autora Alena | 6.12.2019
J Avatar autora Josef | 6.12.2019
Rychle doruceni
VV Avatar autora Věra Vančuříková | 5.12.2019
doporučuji
JJ Avatar autora Jaroslava Jedovnická,ing | 5.12.2019
AP Avatar autora Alena Paterová | 5.12.2019
Avatar autora Jan Šmat | 5.12.2019
Vřele doporučuji. Paní Rýdlová mi vyšla vstříc a hned zařídila vše, co bylo potřeba. Je to žena na správném místě a takových už ve světě mnoho není. Moc děkuji za vše. Těším se na další spolupráci ;-)
PJ Avatar autora Petra Jedličková | 2.12.2019
Ano velmi
NB Avatar autora Nina Barvířová | 1.12.2019
Jsem velmi spokojená jak s produkty Joalis, tak i s přístupem paní Rydlové, který je velmi pozitivni a obětavý, čehož si v dnešní době moc vážím. Děkuji
OL Avatar autora Olga Ludrovská | 29.11.2019
spokojená moc
FD Avatar autora František Doležal | 28.11.2019
Spokojen z obchodem ale s výrobkem moc ne nepomohl ale ani neublížil
NR Avatar autora Naďa Rydlová (Administrátor) 30.11.2019
dobrý den, děkuji velice za reakci a spokojenost s obchodem. Možná by bylo potřeba přidat nějaké produkty na očistu kloubů. Mohou se v nich nacházet různé usazeniny, toxiny, které zhoršují jejich funkci, bolesti apod. Olejíček sám nemusí vždy stačit. Záleží na konkrétním problému daného člověka :-) Případně mi napište na mail co Vás konkrétně trápí a zkusíme najít řešení.
DJ Avatar autora Dagmar Jaroňová | 28.11.2019
Velmi spokojená.
JC Avatar autora Jan Chejn | 24.11.2019
IS Avatar autora Iva Smolná | 24.11.2019
Doporučuji, jde o rychlé dodání, balíček došel pečlivě zabalený, v recyklovatelném kartonu. Ráda využiji i v budoucnu.
HB Avatar autora Hana Brtinská | 23.11.2019
JK Avatar autora Jana Krajčová | 23.11.2019
Stále zde nakupuji, není co dodat , vše bylo vždy v nejlepším pořádku
AZ Avatar autora Antonín Zlínský | 22.11.2019
Spokojen jak s komunikací, tak dodáním objednaných produktů, které na mě měly pozitivní vliv. Podle mého subjektivního hodnocení.
SK Avatar autora Stanislav Kašpárek | 22.11.2019
MD Avatar autora Marta Dybová | 22.11.2019

Stránka 1 z 22 , položek celkem: 427

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.