Hodnocení obchodu

4,9 290 hodnocení
Přidat hodnocení
5
283x
4
4x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora | 31.8.2019
Velmi, paní Rýdlová mi i doporučila sestavu preparátů, které se užívají při obtížím. Jakmile doužívám a budu znát výsledky, určitě napíšu. Ale pevně věřím, že budou dobré....
NR Avatar autora 4.9.2019
dobrý den, děkuji velice za Váš čas na hodnocení. Věřím, že Vám produkty pomohou a zlepší zdraví. Budu se těšit na zpětnou vazbu. Kdyby cokoliv, ozvěte se.
MV Avatar autora | 29.8.2019
NR Avatar autora 4.9.2019
Děkuji z hodnocení :-)
HJ Avatar autora | 29.8.2019
NR Avatar autora 4.9.2019
děkuji za hodnocení :-)
MD Avatar autora | 25.8.2019
Obchod doporučuji, výborné ceny a rychlé doručení
NR Avatar autora 25.8.2019
těší mě Vaše radost a děkuji za čas na pěkné hodnocení :-) Bylo mi potěšením
LL Avatar autora | 24.8.2019
NR Avatar autora 25.8.2019
Děkuji velmi za Vaše hodnocení :-)
L Avatar autora | 24.8.2019
NR Avatar autora 25.8.2019
děkuji Lucie za hodnocení, vážím si toho :-)
Avatar autora | 24.8.2019
NR Avatar autora 25.8.2019
děkuji za hodnocení a váš čas na něj :-)
BK Avatar autora | 21.8.2019
NR Avatar autora 25.8.2019
paní Blanko moc děkuji za hodnocení a ráda vás zase uvidím v joalisu v ordinaci :-)
EF Avatar autora | 9.8.2019
Jsem moc spokojená, nemusím nikam jezdit a shánět tuto velice zajímavou knihu.Dopravíte mi ji az domů. Děkuji.
NR Avatar autora 12.8.2019
Velice děkuji a moc mě těší, že Vám kniha udělala radost, věřím že Vám bude k užitku . Bylo mi potěšením :-)
LS Avatar autora | 7.8.2019
Ano,rychle vyřízeno,kapičky snad pomáhají...
NR Avatar autora 12.8.2019
Super ! :-) Velmi děkuji za Váš čas na hodnocení a ještě více mě těší Vaše dobré zkušenosti. Děkuji velmi :-)
TL Avatar autora | 3.8.2019
vše naprosto v pořádku a navíc rychlé doručení, děkuji
NR Avatar autora 12.8.2019
velice děkuji za Vaši recenzi. Je mi potěšením dělat Vám radost :-)
HJ Avatar autora | 28.7.2019
S obchodem jsem naprosto spokojena. Vyřízení objednávky a dodávka vždy zcela bez problémů. Velmi oceňuji možnost dotázat se na informace o produktech před jejich nákupem. Tato možnost je i na e-shopech prodávajících prostředky alternativní medicíny velmi ojedinělá - a nesmírně potřebná.
NR Avatar autora 31.7.2019
Moc děkuji za krásné hodnocení, velice si toho vážím :-) Jsem ráda, že jste spokojena, věřím že to tak bude při každém vašem nákupu u mě :-) Informace dávám ráda, je to vůči zákazníkovi fér, aby věděl , že nemusí utrácet zbytečně, ale koupené produkty budou mít nějaký smysl ve svých kombinacích. Krásné dny a děkuji ze srdce :-)
ZS Avatar autora | 28.7.2019
Balíček se zbožím přišel rychle, vše bez problémů.
NR Avatar autora 28.7.2019
Děkuji velmi za Vaše kladné hodnocení :-)
HP Avatar autora | 21.7.2019
Zásilka přišla velmi rychle a v pořádku.
NR Avatar autora 21.7.2019
Velmi děkuji za Váš čas věnovaný hodnocení. Jsem ráda, že jste spokojena a vše bylo v pořádku :-)
MR Avatar autora | 15.7.2019
jsem velmi spokojena M
NR Avatar autora 17.7.2019
moc mě těší Vaše spokojenost . Děkuji za hodnocení :-)
PJ Avatar autora | 15.7.2019
PL Avatar autora 15.7.2019
moc děkuji za vaše hodnocení. :-)
JM Avatar autora | 14.7.2019
PL Avatar autora 14.7.2019
Velmi děkuji za hodnocení :-) Vážím si toho
IS Avatar autora | 13.7.2019
PL Avatar autora 14.7.2019
Moc děkuji za Vaše hodnocení :-)
Avatar autora | 11.7.2019
PL Avatar autora 11.7.2019
Velice děkuji za Vaše hodnocení a čas , který jste mu věnovala. Děkuji :-)
HC Avatar autora | 10.7.2019
PL Avatar autora 10.7.2019
děkuji za hodnocení :-)

Stránka 3 z 15 , položek celkem: 293

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.